Verwen de vogeltjes

Misschien ben je druk aan het werk en probeer je tussendoor je kinderen les te geven. Misschien ben je wel klaar met puzzelen en zit je regelmatig verveeld uit het raam naar je balkon te turen.
Laat ik nou voor dat laatste een leuk idee hebben, want vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 januari is het Nationale Tuinvogeltelling!
Vogelbescherming Nederland en Sovon Vogelonderzoek Nederland organiseren de Nationale Tuinvogeltelling al sinds 2001. Dankzij deze telling weten we hoe vogels in de winter onze tuinen en balkons gebruiken. Met die informatie kunnen we vogels beter helpen en beschermen.

Het is natuurlijk hartstikke leuk om vogeltjes op je winterbalkon te hebben.
Nou hoor ik je denken. Vogeltjes op mijn balkon? Die heb ik niet. Dan is het tijd om ze te lokken en te verwennen met allerlei lekkernijen.
Wees niet bang dat je ze te veel verwent en straks met kleine dikkertjes zit die niet meer kunnen vliegen. Vogels stoppen met eten, zodra ze geen honger meer hebben.

We hebben nu heel leuke verwenpakketjes voor je fladderende vriendjes. Leuk om jezelf cadeau te doen of aan een goede vriend of vriendin te geven.

We hebben 3 pakketjes:

Een pakket met hanger in de vorm van een appel (rood of groen) waar je een vetbol in kunt doen. En een bakje om aan je raam te plakken waar je strooivoer in kunt doen.
Prijs €13,65
Een pindakaashuisje met een potje pindakaas.
Prijs €12,70
Een ronde birdfeeder voor op het raam met strooivoer erbij.
Prijs: €24,90

Nu krijg je als extraatje een cadeaubon van € 5 die je na de lockdown bij ons kunt verzilveren. Want hé, je moet natuurlijk ook jezelf verwennen in deze tijd.
Pakketjes kunnen binnen Amsterdam worden bezorgd met fietskoerier Peddler voor €6,99 of op afspraak worden afgehaald.

Dus een verwenpakket bestellen met extra cadeautje voor jezelf?
Stuur een mail naar friederike@debalkonie.nl Onderwerp: verwenpakket
Ga voor de spelregels naar Vogelbescherming