Tips voor een klein balkon

Wat hadden wij de afgelopen weken toch een geluk met het weer. De lente was nog niet begonnen en we konden al genieten op ons balkon. Helaas is het nu veel te koud om op ons balkonnetje te zitten. Dit is wel een mooie tijd om alvast te dromen over de aankleding van je balkon. Zie je je al zitten met je verse croissantje, je koffie en je jus d’orange? Heb je al nagedacht over welke planten je dit komende seizoen wil zien schitteren?

De meesten van ons hebben een klein balkon en niet veel plek. Afgelopen jaar presenteerden we al de 3 in 1 van Balkonstudio. Dat is een bankje met een fijne opbergruimte voor op het balkon dat je kunt omtoveren tot een bank met tafel. Verder hebben we de prachtige houten balkonbak van Balkonstudio. Door de elastieken band past hij aan elke reling.

Vanaf half april kun je nog meer los op je kleine balkon! Ben je dol op moestuinieren en wil je die radijsjes en aardbeitjes nou eens laten groeien? Balkonstudio heeft nu een prachtige moestuinbak. Of wat dacht je van de stevige houten etagère, zodat je de hoogte in kunt op je balkon.

Nu kan ik in deze balkonmail maar één foto delen, maar volg ons op Instagram of facebook om meer foto’s te zien van deze mooie balkonproducten. Of stuur rustig een mail voor meer details. En kom natuurlijk vanaf half april gezellig langs in de winkel om alles in het echt te bewonderen. Dan kun je meteen meer inspiratie opdoen en alvast wat plantjes meenemen.

Tot snel!