Sinterklaastips

Het is bijna 5 december! Ben jij al klaar voor pakjesavond of ben je iemand die alles op het laatste moment doet?
Kom dan nog dit weekend gezellig langs bij De Balkonie en laat je adviseren. We hebben zelfs een aantal gedichten voor je die je mag gebruiken.

We hebben hele leuke kleine cadeautjes voor bijvoorbeeld het dobbelspel of voor in de schoen. Wat dacht je van een zakje biologische bloembollen of een doosje zaadbommetjes met biologische zaadjes. Dan draag je weer een steentje bij aan de biodiversiteit. Of mest de vogeltjes lekker vet met een pot pindakaas met meelwormpjes. Of geef ze een lekkere vetbol in een hangertje.

We hebben ook leuke cadeaus voor pakjesavond op 5 december. We hebben boeken, zoals De Kamerplantenbijbel van Mama Botanica, zodat je een echte pro kan worden op het gebied van groen in huis.
Daar horen natuurlijk een mooie gieter, plantenspuit en moisturemeter bij. De moisturemeter is echt mijn favoriet. Hiermee kun je checken of je planten een slokje water nodig hebben.

En kun je niet kiezen? Dan hebben we nog een groen kerstpakket met een bon van De Balkonie. Je kan kiezen uit een balkonbon of een bon voor een betere concentratie. We verpakken de bon in een mooi doosje feestelijk voor je in.
Ook heel geschikt als eindejaarsgeschenk voor je team. Kom langs in de winkel op de Javastraat of stuur me een mail: friederike@debalkonie.nl

Klik hier voor de Sinterklaasgedichten

Zie ik je dit weekend?