Indian Summer op je balkon

Oh, hebben jullie het weerbericht gezien voor komende week? Er komen heerlijke zomerdagen aan, zo vlak voor de herfst. Ik word daar zo blij van. Mijn parasol kan wederom tevoorschijn komen! De hebe staat op dit moment prachtig te bloeien op mijn balkon, de geranium heeft weer nieuwe knopjes en de lavendel is gesnoeid. Laat de Indian Summer op mijn balkon maar beginnen.

Een aantal planten is rond deze tijd bijna uitgebloeid, maar er is nog genoeg leuks voor op je balkon.
De hebe bloeit tot de eerste vorst en de zomerheide tot en met december. En wat dacht je van de schattige bloemetjes van de anemoon.
Zelf ben ik ook fan van de kardinaalsmuts en hemelse bamboe. Die behouden het hele jaar door hun blad, zijn gemakkelijk in onderhoud en daarom handig voor op het balkon.

En dit is de tijd om de bloembollen in de grond te stoppen, zodat je in het voorjaar van de bloemenpracht kunt genieten. We hebben de biologische bloembollen van Natural Bulbs te koop. Maak bijvoorbeeld een lasagne van bollen. Begin dan met de bollen die het laatst bloeien.

Dus, hang de partylights op, zet de parasol klaar, vergeet niet je planten wat extra water te geven en geniet van de laatste warme zomerdagen op je balkon.