Gratis Sinterklaasgedicht

De Sint is in het land.
Wat was de intocht van de goedheiligman leuk gedaan. Petje af voor alle creativiteit. Ook Sint werkt vanuit huis.
Als juf heb ik heel wat surprises en gedichten moeten maken. Dat deden we met alle collega’s van groep 7/8 tezamen, om daarna een hapje te gaan eten.
Nu heb ik sinds De Balkonie in geen jaren Sinterklaas gevierd.
Maar dit jaar komt daar verandering in en vier ik 5 december samen met een vriendin. Heerlijke pepernoten en chocolade erbij. Ik heb er nu al zin in.

Ik moet altijd op gang komen, maar als ik op dreef ben, kan ik vaak niet meer ophouden met het schrijven van Sinterklaasgedichtjes. Ik laat me inspireren door de gedichten die mijn moeder vroeger schreef. Zij kon echt de mooiste gedichten maken! Het waren complete verhalen in mooie lange zinnen op rijm. Ik heb daar hele mooie herinneringen aan.
Menig gedicht voor school begon ik met mijn van haar gejatte zin: “Op een ochtend om half acht, toen Piet hem net de koffie had gebracht. Zei Sint:…”

Heb je ook inspiratie nodig? Vorig jaar heb ik een aantal gedichten gedeeld. Dat komt vast dit jaar weer van pas.
Klik hieronder op de link van het document. En kies je gedicht voor jouw vrouw of vent.
Gedichten van de Sint

Be local, buy local

Vind je het leuk om een kerstpakket van De Balkonie te geven, bijvoorbeeld een snackpakket voor vogels of een pakket voor de echte balkonier of een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf iets uit kan zoeken? Neem dan contact met mij op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dan maken wij feestelijke kersttasjes voor jouw team of gewoon voor je vrienden en familie.