De Balkonie West sluit de deuren

In plaats van de balkonkalender met een aantal tips voor oktober, geef ik je één tip deze keer:
Ga nog een keer gezellig langs op de Jan Evertsenstraat.

De Balkonie West gaat namelijk sluiten. Maar De Balkonie op de Javastraat blijft open!!
Na precies 7,5 jaar, op 25 oktober, gaat de winkel in west dicht. Het waren prachtige jaren,  ik heb de meest fantastische ervaringen opgedaan en mensen ontmoet. Maar twee winkels draaien vond ik heel erg intens. Het zijn veel ballen die ik in de lucht moet houden. En soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je nadenkt of je nog gelukkig bent met wat je doet en hoe je in het leven wil staan. Ik merk dat ik veel behoefte heb aan meer rust en overzicht en ik gelukkig word van de dingen klein houden. Ik ga terug naar één winkel.

En waarom dan de eerste winkel? De beslissing is zeker ook financieel. De coronatijd met alle maatregelen was erg pittig. De tijden en het consumentengedrag zijn flink veranderd. En dat merk ik het meest op de Jan Eef. Ik ga west na al die jaren ontzettend missen.

Maar De Balkonie op de Javastraat gaat door! Dus wees welkom in het mooie groene oost.
En alsjeblieft, ga niet voor het gemak door online te shoppen, maar voor beleving. Pak de fiets, laat je inspireren, adviseren en steun de lokale ondernemer. Ik ben niet de enige, we hebben jullie hard nodig.

Dus kom nog tot en met 25 oktober langs op de Jan Eef!