3 tips voor Pasen

Oei, het is al een hele tijd geleden dat ik mijn laatste balkonbrief verstuurde.
Hoe vergaat het jullie in deze tijd?
Ik moet toegeven dat ik even mijn draai moest vinden hoor. Hoe pakken we het aan, hoe houden we de winkels open met al die maatregelen?
We moesten ons echt even herpakken en onze draai vinden.

We zijn nu alleen open in de middag van 13.00 tot 17.30 en laten maar 1 persoon of stel naar binnen. Daardoor moet je soms buiten in een rij wachten en dat voelt best ongemakkelijk.
Maar wat krijgen we vaak complimenten en steun. Ik ben hier echt dankbaar voor en vind het super dat jullie met geduld bij ons komen shoppen.

En wat is een balkonbrief zonder tips. Nu de meesten veel thuis werken en afspraken in de avond niet meer doorgaan, kun je misschien wel wat vermaak gebruiken.

Tip 1
Verzamel de prachtige bloesem en droog ze in onze bloemenpers (€24,95). Maak daarmee een mooie kaart die je opstuurt naar je familie of vrienden die je nu niet kunt opzoeken.
Tip 2
Stek je plant, zodat je nog meer gezond groen om je heen hebt, nu je zoveel thuis bent. Er staan veel tips in het boek ‘Stek je plant’ van Mama Botanica (€27,95).
Tip 3
Maak de bijen blij en zaai biologische bloemzaadjes. Op 22 april is het nationale zaaidag. Omdat De Balkonie dit jaar 5 jaar bestaat, hebben we ons eigen biologische bloemenmengsel voor de bijtjes. Deze zijn vanaf 10 april gratis bij De Balkonie op te halen. Samen maken we Amsterdam nog een stukje mooier.

PS Beide Paasdagen zijn we gesloten.